Biosà de proximitat va nèixer de l’esperit de crear una botiga online on es pugui comprar productes de proximitat i al mateix temps aquests ens ajudin a tenir una vida més saludable.

 

Biosà fuig de productes d’importació i presenta marques de proximitat, de la terra o de zones properes. Objectes creats per artesans locals. Nosaltres busquem PROXIMITAT I QUALITAT A PROP DE CASA.

 

Cercant en  el comerç tant online com físicament, observem que les botigues ofereixen molts  productes de marques que venen de països europeus o de molt llunyans. La gent els compra i no és conscient dels quilòmetres que fan els productes per arribar a les seves mans. Aquests mercats de llargues distàncies generen molts contaminants, i no ajuden a l’economia, ni a la societat ni al medi ambient, en definitiva en el desenvolupament sostenible d’un país. Tampoc ajuden al canvi climàtic que pateix el nostre món.

 

Biosà de proximitat presenta un gran ventall de productes de proximitat, locals, d’economia social, d'artesans, de comerç just...

Productes per la casa, la llar, la cuina, per regals... Productes creats per artesans de la zona. Varietat de Ceràmica, de Terrissa. Estris de fusta, de boix, de faig.

Cistelles de vímet, mimbre, de marques del país. Olles, cassoles, estris per la cuina d'acer inoxidable, teteres... tot fabricat aquí.

Fugim dels Plàstics.

Més ceràmica, meys plàstics.

 

Biosà et facilita la compra i tú gaudeixes més de la teva vida.

 

Esperem que t’agradi!

 

Menja bé, pensa amb tú!! I ajuda al planeta.