POLÍTICA DE PRIVACITAT I DE COOKIES

L´activitat es regeix pel Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), Reglament (UE) 2016/679 Del Parlamento y Consejo, del 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades.

Les dades de caràcter personal que es recullin:

a través del correu electrònic, pel telèfon, per whatsapp, per formularis web, per formularis d'ofertes, pel registre al newsletter (butlletí), pel servei contractat, per inscripcions de l'usuari, per la sol·licitud d'informació facilitada de forma voluntària per l'usuari titular de les dades.  Totes aquestes dades personals seran guardades pel Sr. Arenys Ros, NIF 40338859X, amb domicili social en el carrer Ipso Lauro nº4 de Sant Julià del Llor Bonmatí, Girona, Espanya. i estaran protegides legalment seguint les directrius correctes del seu ús com mana el Reglament. 

Biosà, www.biosadeproximitat, utilitzarà les dades personals per :

 

-facilitar els serveis contractats

-enviar informació i respondre peticions que hagi demanat l'usuari

-fer arribar informació comercial de productes i ofertes de  la botiga online.

En qualsevol moment l'usuari pot exercir el dret de rectificar o cancel·lar les seves dades personals enviant un missatge a la següent direcció: hola@biosadeproximitat.com

 

Política de galetes

 

El lloc web de Biosà, www.biosadeproximitat.com , representada pel Sr. Santi Arenys Ros, amb NIF 40338859X utilitza galetes. Les galetes són petits arxius d'informació que el servidor envia a l'ordinador de la persona que accedeix a la pàgina. Amb aquestes galetes es vol millorar el servei amb l'usuari, facilitant la navegació en la botiga i per analitzar el tràfic en la web.

Utilitzem les següents galetes:

 

Galetes tècniques: informen d'errors, moviments...per millorar el disseny de la web.

Galetes analítiques: per informació estadística mitjançant el Google Analytics. 

Galetes de registre: es creen quan l'usuari es registre a la web.

Galetes de preferències: ens detallen si l'usuari ja ha visitat i s'ha registrat en la web.

Galetes de la sessió: mantenen la informació durant la sessió.

Galetes de processos: permeten el bon funcionament de la web.

 

Si vol bloquejar, restringir o borrar les nostres galetes pot fer-ho des de el seu navegador, en el Menú, anar a  Ajuda, Configuració o des d'Eines.

Serveis a tercers

Afegir que Biosà, www.biosadeproximitat.com té presència en portals i serveis a tercers, si desitja conèixer les condicions de privacitat i ús de galetes haurà de consultar les seves polítiques:

Pinterest

Instagram

Facebook

 

Acceptació de la política de galetes

A la part superior, de qualsevol pàgina de la web de biosadeproximitat.com ,quan s'inicia la sessió o es navega per primera vegada es mostra la informació sobre la Política de galetes per tal que la persona decideixi:

-si accepta les galetes

-si les vol modificar ( bloquejar, restringir o eliminar-les) des del seu navegador

-si segueix navegant implica que accepta l'ús de les galetes de www.Biosadeproximitat.com