• Nou

SALSERA PETITA ARTESANAL 9 CM

7,99 €
Impostos inclosos

NOVETAT

Salsera petita de ceràmica

Ref. AGN0029

Producte artesanal de proximitat

i de Km 0

9 X 5 CM

Quantitat

Gerra petita de terrissa.

Comprar Artesania Catalunya.

Salsera artesana per salses, allioli,...

.

Producte elaborat en un taller artesà de ceràmica.

.

La salsera és de color marró per dins i per fora.

Mesures aproximades:

              9 cm de diàmetre

              5 cm d'altura

Les gerra poden variar de tamany uns mil.límetres entre elles,

al ser creades a mà.

.

Apta pel rentavaixelles.

.

Una salsera de ceràmica és un recipient específicament dissenyat per contenir i servir salses. Aquí tens algunes de les seves funcions principals:

1. **Presentació:** La salsera de ceràmica ofereix una presentació atractiva per les salses. El seu disseny pot ser estèticament agradable, afegint una dimensió decorativa a la taula.

2. **Versatilitat:** Pot ser utilitzada per servir una varietat de salses, des de salsa de tomàquet fins a salsa de formatge o alioli. La ceràmica és un material que no altera el gust de les salses.

3. **Manteniment de la Temperatura:** La ceràmica té la capacitat de mantenir la temperatura de les salses, ja sigui calenta o freda, durant més temps comparat amb altres materials. Això és especialment útil per a salses que es gaudeixen millor a una temperatura específica.

4. **Control del Racionament:** Amb una salsera, pots controlar fàcilment la quantitat de salsa que es posa a cada plat, evitant excessos o mancances.

5. **Fàcil de Manipular:** La majoria de les salseres de ceràmica tenen un disseny que facilita agafar-les i servir sense vessar. Algunes inclús poden tenir un bec específic per facilitar l'abocament de la salsa.

6. **Neteja Fàcil:** La ceràmica és un material que es neteja fàcilment, la qual cosa facilita el manteniment i la neteja després d'utilitzar la salsera.

En resum, una salsera de ceràmica és una peça funcional i decorativa que millora l'experiència de servir salses a taula, proporcionant una presentació elegant i facilitant el control de les porcions.

Especificacions

Artesania
Proximitat

També li podria agradar